Wij ondersteunen Tsjechische en Slowaakse ondernemers

Gratis producten

In ons bedrijf geloven wij in de kracht van de zakelijke omgeving, in de kracht van ideeën en in het  2024 Bijgewerkt telefoonnummer Lead van wereldwijd bedrijfsleven als drijvende kracht van het hele bedrijf. Daarom hebben we besloten om ondernemers tijdens de crisis gratis een set sleutelproducten te geven.

Domeinen, hosting en andere producten vertegenwoordigen de eerste stap voor beginnende ondernemers in de online ruimte, of een crisisstap voor ondernemers die hun bedrijf naar digitaal moeten overbrengen.

‘We zijn een initiatief gestart om het bedrijfsleven te helpen. Omdat de online omgeving dichtbij ons ligt en we weten hoe complex de huidige situatie is, hebben we besloten om zo goed mogelijk de helpende hand te bieden op een gebied dat we goed kennen” , legt Igor Strečko, CEO van WY Group, uit.

 

Wij presenteren niet het initiatief genaamd “Turn it around!”, een reclamecampagne voor de korte termijn. De gehele activiteit loopt gedurende de duur van de ergste crisis en er kan theoretisch een onbeperkt aantal ondernemers aan deelnemen. Of het nu gaat om starters of om degenen die gedwongen worden hun bedrijf naar een digitale omgeving te verplaatsen. En dat is precies wat wij hen als bedrijf met digitaal DNA op natuurlijke wijze willen motiveren.

2024 Bijgewerkt telefoonnummer Lead van wereldwijd

 

Hulp voor ondernemers

We lanceerden  5 eduki marketing aholku b2b merkataritza elektronikorako het initiatief na een langetermijnanalyse van de situatie in beide landen.

Er zijn op beide markten al honderden van de bovengenoemde bedrijven getroffen door de crisis.

klein of middelgroot, en hun aantal groeit elke dag.

Met de beperkingen en beperking van directe verkoop bevinden veel bedrijfsplannen zich op de rand van bestaan ​​of gaan ze richting digitaal.

Veel soorten bedrijven kunnen overleven of zelfs floreren in een veranderde omgeving.

Dit is te wijten aan een enorme verandering in het consumentengedrag.

waarbij consumenten eraan gewend raken om zelfs die producten en diensten online te kopen die ze voorheen uitsluitend in fysieke winkels zouden kopen.

Nieuwe kansen in de online omgeving

Naast ondernemers die  eo leads worstelen met de crisis, is ons initiatief ‘.

Turn it around!’ ook bedoeld voor mensen die nog geen onderneming zijn gestart.

maar door de crisis hun baan zijn kwijtgeraakt en erover nadenken om digitaal te gaan ondernemen.

Wij roepen ondernemers dan ook op om in deze moeilijke tijd niet op.

te geven en te vertrouwen op de mogelijkheden van de online omgeving.  geloven in solidariteit en.

U kunt het project vinden op www.otociteto.cz en www.otociteto.sk .

     

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *