Lülituge Proaktiivne kontohaldus

Hea kontohaldus on veel üks oluline komponent klientide hoidmisel ja midagi, mida vajate oma turundusagentuuri tõhusaks kasvatamiseks. Paljud agentuurid ei suuda kliente pärast esimest paari kuud kaasata, mis toob kaasa klientide rahulolematuse ja tööjõu katkemise. Selle asemel lähenege kontohaldusele ennetavalt. Võtke regulaarselt ühendust klientidega, esitage tõendeid oma teenuse väärtuse kohta ja veenduge, et klient on rahul. Võib-olla soovite: Saatke iganädalased arenguaruanded, milles kirjeldate täpselt, mida te sel nädalal klientide heaks tegite Leppige kokku igakuised kõned klientidega, et jagada tulemuslikkust üksikasjalikumalt ja arutada nende muresid Ühendage kliendid määratud kontohalduriga, kes võib olla nende kontaktpunkt

Seitsmekujuline agentuur: teie digitaalse turunduse agentuuri kasvupartnerid

Seven Figure Agency aitame turundusagentuuridel suurendada igakuist korduvat tulu 20 000 dollarini ja rohkemgi. Oleme missioonil aidata 5000 agentuuril jõuda seitsmekohalise arvuni. Kas soovite oma turundusagentuuri kasvatada? Broneerige oma tasuta 1:1 agentuuri kiirendusseanss juba täna, et saada teada, kuidas saate meie mentorprogrammi abil Riikide e-posti loend oma agentuuri kasvatada, laiendada ja automatiseerida . Liituge meie digitaalse turunduse agentuuri edugrupiga Facebookis Võtke ühendust rohkem kui 15 000 teise digitaalse turunduse agentuuri omanikuga. Jagage näpunäiteid, ideid ja strateegiaid oma digitaalse turunduse agentuuri kasvatamiseks ja laiendamiseks. Facebooki grupiga liitumiseks klõpsake siin.

Waterfall Vs Agile: 8 Key Differences for Marketers

While Waterfall methodology rigidly follows a linear path, Agile embraces change with open arms. You’ve likely heard of these two project management approaches, but do you know how they truly impact your marketing strategies? Understanding the key differences between Waterfall and Agile can revolutionize your campaign planning, execution, and results. From client involvement to risk management, these methodologies shape every aspect of your marketing projects. As you navigate the ever-evolving landscape of digital marketing, choosing the right approach could mean the difference between success and stagnation. Let’s explore the eight vital distinctions that will transform your marketing game.

Riikide e-posti loend

Projekti planeerimise lähenemisviis

Projekti planeerimisel pakuvad Waterfall ja Agile metoodikad selgelt erinevaid lähenemisviise. Rakenduses Waterfall leiate lineaarse järjestikuse protsessi, mis rõhutab põhjalikku esialgset planeerimist. Alustage kogu projekti ulatuse määratlemisest, üksikasjalike ajakavade loomisest ja jäiga suhtlusstrateegia loomisest. Sidusrühmadega vastavusse viimine on varakult eluliselt tähtis, kuna projekti edenedes muutuvad muudatused aina keerulisemaks ja kulukamaks. Agiilne seevastu hõlmab paindlikkust ja iteratiivset arengut. Jagate  projekti väiksemateks, juhitavateks segmentideks, mida nimetatakse sprintideks. Ressursside c phone number eraldamine ja eelarve juhtimine on sujuvam, kohandudes muutuvate prioriteetidega. Ajaskaala hindamine keskendub pigem lühiajalistele eesmärkidele kui pikaajalistele prognoosidele. Täiustage pidevalt projekti ulatust tagasiside ja muutuvate nõuete põhjal. Waterfalli jõudlusmõõdikud on tavaliselt seotud etteantud verstapostidega, samas kui Agile rõhutab pidevat täiustamist ja väärtuse pakkumist. Projekti dokumentatsioon Waterfallis on ulatuslik ja ette laaditud, samas kui Agile eelistab lahjat ja õigeaegset dokumentatsiooni.

Paindlikkus ja kohanemisvõime

Turundusprojektide juhtimise paindlikkust ja kohanemisvõimet silmas pidades leiate olulisi erinevusi Waterfalli ja Agile’i metoodikate vahel. Agile’i iteratiivne lähenemine võimaldab teil projekti keskel muutusi omaks võtta ja kiiresti reageerida tekkivatele suundumustele, kohandades oma strateegiat uue teabe ilmnemisel. Seevastu Waterfalli jäik സൗജന്യ ഗുഡികൾ ഉപയോഗിച്ച് ഉപഭോക്താക്കളെ എങ്ങനെ ആകർഷിക്കാം struktuur muudab muudatuste sisseviimise pärast projekti algust keeruliseks, mis võib potentsiaalselt piirata teie võimet pöörata tähelepanu turumuutustele või uutele võimalustele. Mõlemad metoodikad nõuavad hoolikat planeerimist, kuid Agile võimaldab sagedasemat ümberhindamist ja kohandamist kogu projekti elutsükli jooksul, mis võib viia paremini vastavusse turu nõudmiste ja sidusrühmade ootustega.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *