Mikä on KPI? Digimarkkinoinnin indikaattorit

KPI:t (Key Performance Indicators ) tai mikä on sama, avainindikaattorit ovat arvoja, joita markkinointitiimit käyttävät mitatakseen tällä alueella suoritettujen toimien tehokkuutta. Tällä alueella on “taidetta”, joka mahdollistaa tiimeille paremman suorituskyvyn tärkeimpien KPI:iden hyvän toteutuksen ja niiden perusteella tehtyjen päätösten ansiosta.

Digitaalisen markkinoinnin KPI:t auttavat meitä saamaan globaalin näkemyksen ehdotetuista toimista, sekä nykyisestä että tulevasta tilanteesta. Ne osoittavat oikean tien asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen. Käytämme niitä viitteinä nähdäksemme, onko merkitty polku sopiva vai ei. Ilman niitä olisi erittäin vaikeaa ehdottaa tulevia toimia.

KPI- mittareilla mittaamme prosessin suorituskykyä , ja mikä tärkeintä, niiden ansiosta tiimi puhuu samaa kieltä selkeällä tavoitteella.

KPI:n hyvän lähestymistavan tärkeys

Meitä ympäröi tuhansia dataa. Kaikkea voi mitata ja verkkokanavalta saatava tiedon määrä on joskus ylivoimainen. Niin paljon, että niin sanottu “analyysihalvaus” voi tapahtua. Tilanteet, jotka hidastavat päätöksentekoa, koska haluat analysoida kaiken saatavilla olevan tiedon. Ja tässä aika on rahaa.

Oikeiden KPI:iden määrittäminen auttaa meitä tekemään tiedon analysoinnista paljon yksinkertaisempaa. Niiden avulla voimme asettaa selkeät tavoitteet erilaisille markkinointitoimille ja mitata kunkin onnistumista. Sen edut on jo paljastettu:

– Aseta sama suunta koko tiimille ja yhdistä ponnistelut.

– Havaitse poikkeamat ja heijasta strategioiden säätötarpeita.

Kun valitset, ota huomioon SMART-filosofia . KPI:illä, kuten kaikilla liiketoiminnan sisällä ja ulkopuolella, on oltava seuraavat ominaisuudet:

  • Erityinen . Yritä määrittää KPI niin paljon kuin mahdollista. Emme esimerkiksi mittaa käyntejä, vaan maksullisten hakukampanjoiden kautta syntyneitä käyntejä.
  • Mitattavissa . Kaikki KPI:t on voitava kvantifioida.
  • Saavutettavissa . Tässä tapauksessa se auttaa, jos sinulla on historiallinen indikaattori. Tällä tavalla arvioimme tavoitteet. Osta joukkoviestipalvelu pienemmällä virhemarginaalilla. Asetamme haasteita, mutta niin kauan kuin ne ovat saavutettavissa tietojemme perusteella.
  • Realistit . Olkaamme realistisia, kun niitä merkitään. Tiedämme, mikä tiimi meillä on, mitkä resurssit, kuinka markkinat toimivat, … älkäämme luoko odotuksia, joita rehellisesti sanottuna tiedämme, ettemme pysty täyttämään.
  • Ajallisesti rajoitettu. Ne on aina asetettava tiettyyn aikaan.

Osta joukkoviestipalvelu

Kuinka monta KPI:tä suositellaan määritettäväksi?

Enemmän ei aina ole parempi. Yritä muodostaa sopivat alan, palvelun, verkkonäkyvyyden, strategian tyypin ja lopullisen tavoitteen this tradition which has been going mukaan… Pelkästään se, että meillä on enemmän indikaattoreita, ei anna meille parempaa hallintaa tilanteesta. Kuten olemme aiemmin maininneet, voimme siirtyä analyysihalvaukseen. On suositeltavaa, että sinulla on pieni valikoima KPI:itä, mutta erittäin hyvin segmentoituja ja erittäin tarkkoja.

Lisäksi, jos olemme verkkokauppa, olemme kiinnostuneita tietyistä KPI:istä. Toisaalta, jos online-läsnäoloni perustuu sisältösivustoon, asetan muita. Sähköpostimarkkinointikampanjalla ei ole samoja KPI:itä kuin latest bulk sms näyttökampanjalla. Kuten näemme, meidän on valittava ja asetettava sopivimmat suoritusindikaattorit.

Myös mittaaminen on taidetta. Taide, jonka avulla voimme analysoida uudelleen ja parantaa. Aseta tavoitteesi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *