Hvorfor Google Analytics 4?

Mens AI-drevne anbefalinger allerede er tilgængelige i Google Analytics, giver anbefalinger og forudsigelser i Google Analytics 4 en mere omfattende analyse ved at analysere brugernes bevægelsesdata. Denne kunstig intelligens-understøttede maskinlæring anvendes. A Det tilbyder en omfattende analyse. A fra kundeafgang til estimater af potentielle indtægte. A der kan opnås fra specifikke kundegrupper. I lyset af disse oplysninger har brugeren data til sin næste handling. Ved at forudsige sine kunders potentielle bevægelser kan den også drage slutninger om, hvilke målgrupper den bør investere i.

Dybere målgruppeintegration i Google Ads:

Brugere; Det kan skabe publikum fra besøgende til dets websteder og applikationer og gemme dem til senere brug. For eksempel; Når en potentiel kunde foretager et køb efter at være blevet inkluderet i målgruppen som følge af en transaktion foretaget Særligt bly på siden. A vil listen automatisk blive opdateret og fjernet fra listen for at blive retargeted. Derudover giver YouTube også en rapport om handlinger, der er udført på appen og webstedet for dine annoncer.

Særligt bly

Rapporter inden for rammerne af “Customer Lifecycle

En af de mest slående forskelle mellem Як змяніць суадносіны бакоў вашага праекта iMovie Analytics 4 og Universal Analytics er rapporteringsforskellene. I Google Analytics 4-rapporter oprettes rapporter, der kan analysere kunden mere ao lists omfattende inden for rammerne af customer lifecycle marketing. A  også kaldet customer lifecycle.

Analyse og måling uden kodekendskab

Med Google Analytics gør brugere uden kodningsviden det også nemmere at spore kundehandlinger uden at skulle tilføje kode i Google Tag Manager . I denne type ejendom, hvor handlinger i appen, såsom videoafspilning og siderulning. A også overvåges. A  giver den adgang uden yderligere behandling i modsætning til den gamle version.

Databeskyttelse:

Analytics 4 tilbyder også muligheder for at hjælpe annoncører med at overholde databestemmelser såsom GDPR og KVKK. I denne version, hvor tilladelsestilstanden også er aktiv for brug af data, tillader den også fjernelse af data på trods af anmodninger om datasletning.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *