je prevelik i troši komunikacijsku

 

 Prilagodite svoje granice prema potrebi. Ovi najbolji primjeri iz prakse pomažu vam da povećate svoje iskustvo na daljinu. Međutim, oni nisu uklesani u kamen i nisu uvijek primjenjivi. Možda imate “umor od zumiranja” i najbolja stvar koju možete učiniti je ostati podalje od kamere. Možda ćete uvidjeti da vam premještanje u druge prostorije u kući daje svježu perspektivu i više energije za vaše pozive. Ključ za maksimiziranje vašeg iskustva na daljinu je prilagoditi ova ponašanja i očekivanja kako bi zadovoljili vaše trenutne Nes, a ne Nes kada ste počeli ili prije dva mjeseca. U nekom trenutku možda nećete imati veću razliku između posla i doma, dok će se u drugim vremenima te linije vjerojatno zamutiti.

 

 Samo se pobrinite da obratite

pozornost na ono što vi i vaš poslodavac Popis e -pošte za državu ne želite da maksimalno iskoristite svoj rad od kuće. Planirajte za prekide, katastrofe i životne događaje. Kada struja, internet i/ili telefoni nestanu, poslodavac je odgovoran i za WFH i za zaposlene u uredu da imaju, testiraju i izvrše sigurnosne kopije i planove. I svi bismo trebali imati plan u slučaju požara ili druge katastrofe koja prijeti našim životima kod kuće, bez obzira na to gdje radimo. Kada ne želite imati plan koji također uključuje pravila i nabave poput upozoravanja vašeg nadređenog i ostajanja u kontaktu s njima (ako je sigurno moguće) u slučaju hitnih slučajeva, poput evakuacija ili opsežnih prekida rada.

Popis e -pošte za državu

 Za zaposlenike, nikad ne gubite

dragocjeno vrijeme preuzimajući radnu Wie erstellt man eine gute PowerPoint-Präsentation? opremu i datoteke. Mogu se zamijeniti; Vi i vaši voljeni ne možete. A za poslodavce, preusmjerite svoje klijente da ne utječu na zaposlenike; Nikada ne očekujte one koji su se morali evakuirati da rade iz svojih skloništa: stres propusnost Ne za hitne slučajeve i oporavak. Postanite vlastiti Help Desk. Slično posljednjoj točki, ovaj savjet neće izvući vašeg poslodavca iz udice. Organizacije i dalje moraju pružiti učinkovitu i pravovremenu IT podršku za Wfh zaposlenike. Uz to, i dalje ćete nailaziti na tehničke probleme, a ponekad čak i prekide rada.

 

 Posjedovanje nekoliko koraka osnovne

IT podrške pomoći će vam da duže deb directory ostanete operativni ili da se brže vratite u pogon kada dođe do zastoja. Evo nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir. Ponovno pokrenite računalo. Postoji razlog zašto je ovo prvi korak koji svaki

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *