Κωδικοί κουπονιών

Ένα από τα πιο κοινά εργαλεία για προμήθειες, αυτή η δομή ανταμείβει τους συνεργάτες για οποιαδήποτε συναλλαγή που περιλαμβάνει τη χρήση του κωδικού κουπονιού, ανεξάρτητα από το αν ο χρήστης έλαβε αυτόν τον κωδικό κουπονιού από ένα podcast, email ή έντυπο φυλλάδιο. Οι κωδικοί κουπονιών παρακολουθούνται εύκολα και επιτρέπουν στους εμπόρους να συνεργάζονται με μια μεγαλύτερη ομάδα συνεργατών, τόσο εντός όσο και εκτός σύνδεσης.

Ακύρωση καλαθιού αγορών

Η απαγόρευση του καλαθιού αγορών επιτρέπει στους εμπόρους να επιβραβεύουν μόνο τις θυγατρικές που επηρεάζουν την απόφαση αγοράς αντί να τις πληρώνουν αφού ο πελάτης έχει ήδη αποφασίσει. Η κατάσταση έχει συμβεί σε πολλούς από εμάς: πηγαίνετε στον αγαπημένο σας ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, βάζετε κάτι στο καλάθι αγορών σας και, στη συνέχεια, ψάχνετε στο Διαδίκτυο για έναν κωδικό κουπονιού. Κανονικά, αυτός ο κωδικός κουπονιού θα συνδεόταν στη θυγατρική και θα λάμβαναν προμήθεια για αυτήν την αγορά. Ο αποκλεισμός του καλαθιού αγορών θα ακύρωνε αυτήν την προμήθεια εάν ο αγοραστής διέκοψε τη συναλλαγή του ή απομακρυνθεί από τη σελίδα για να βρει την έκπτωση πριν από την αγορά. Ουσιαστικά, οι έμποροι θέλουν να γνωρίζουν ότι οι προϋπολογισμοί μάρκετινγκ τους λειτουργούν και ότι οι θυγατρικές τους βγάζουν τη λέξη.

Παρακολούθηση μεταξύ πλατφορμών

Η παρακολούθηση μεταξύ πλατφορμών γίνεται ο κανόνας λαμβάνοντας υπόψη την εξέλιξη τόσο της τεχνολογίας όσο και της συμπεριφοράς των καταναλωτών. Πέρασαν οι μέρες που αγόραζες κάτι διαδικτυακά μόνο από τον επιτραπέζιο υπολογιστή του σπιτιού σου. Με την ανάπτυξη των smartphone, των tablet και των φορητών υπολογιστών, οι καταναλωτές συχνά διαθέτουν πολλές συσκευές μέσω των οποίων μπορούν να κάνουν Ειδική Βάση Δεδομένων παραγγελίες, να αφήσουν κριτικές και να ερευνήσουν αγορές. Οι δομές προμηθειών μεταξύ πλατφορμών ανταμείβουν τους συνεργάτες, ακόμη και αν οι αγοραστές αλλάζουν μεταξύ συσκευών προτού πραγματοποιήσουν πραγματικά την τελική αγορά.

Αυτές είναι μόνο μια χούφτα από

τις πιο κοινές δομές επιτροπών θυγατρικών και σε καμία περίπτωση δεν είναι οι μόνες διαθέσιμες δομές. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν სერიოზულად მარტივ მონეტიზებულ υπάρχει ενιαία δομή προμήθειας που να λειτουργεί για κάθε εταιρική σχέση εμπόρων-θυγατρικών και, ενώ η δη. Tμιουργία ενός προσαρμοσμένου προγράμματος afb directory  προμήθειας μπορεί να διαρκέσει λίγο, θα είναι τελ. Tικά ανεκτίμητη για την εταιρεία και τις θυγατρικές σας. Ορίζοντας μια ευέλικτη δομή προμήθειας, μπορ. Tείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα για μακροπρόθεσμη επιτυχία και να συνεχίσετε να χτίζετε πά. Tνω σε ισχυρές επιδόσεις. Αυτό διασφαλίζει επίσης την ικανοποίηση των θυγατρικών σας για τη διατή. Tρηση μακροπρόθεσμων συνεργασιών που ωφελούν όλους.

Δημιουργικού Ελέγχου Influencer

αναζητούν επίσης δημιουργικό έλεγχο επιρ. Tροής. Οι influencers θα πρέπει να δημιουργούν περιεχόμενο που είναι κατάλληλο σύμφωνα με το διαφημισ. Tτικό κείμενο. Ωστόσο, θα πρέπει να έχουν ακόμα τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το δικό τους δημιου. Tργικό όραμα. Εξάλλου, η βάση της συνεργασίας με τον influencer οφείλεται στο περιεχόμενό τους. Η προ. Tστασία της δημιουργικής ακεραιότητας του επηρεαστή είναι μια σημαντική πτυχή της συνερ. Tγασίας με μια επωνυμία. Οι Πράκτορες

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *