Nejlepší alternativa k ChatGPT AI Generator – GPTPLUS

Zavedení

Rychlý vývoj technologie umělé inteligence překvapil mnoho lidí se vznikem ChatGPT, který přinesl významné změny do jejich práce a dokonce i životního stylu. Existuje již mnoho článků souvisejících s ChatGPT, které jste viděli. Dnes vám ukážeme nový produkt AI patřící do ChatGPT – GPTPLUS .

GPTPLUS , rozšíření pro Chrome pro ChatGPT. Poskytuje širokou škálu inteligentních služeb a je vynikající volbou pro uživatele, kteří  Seznamy faxů hledají pomoc s různými úkoly. GPTPLUS má navíc pohodlnější rozšíření nazvané ChatsNow se stejnou funkčností. Pojďme prozkoumat funkce a výhody používání tohoto výkonného asistenta umělé inteligence.

Klíčové vlastnosti

GPTPLUS , rozšíření pro Chrome pro ChatGPT, je založeno na GPT-4 a GPT-3.5. Poskytne nejpřesnější a nejefektivnější odpovědi AI and although the Bit is packed with features, na vaše potřeby psaní, překladu, analýzy kódu a otázek a odpovědí. Vždy můžete chatovat a komunikovat s asistentem ChatGPT AI na postranním panelu.

  1. Inteligentní služby: Jako produkt OpenAI využívá postranní panel ChatGPT možnosti ChatGPT k nabízení různých inteligentních služeb. Tyto služby zahrnují překlady, dotazy, vlastní výzvy, kontroly gramatiky, shrnutí, psaní esejí a další.
  2. Všestranný postranní panel:  GPTPLUS  je multifunkční nástroj podporující několik užitečných funkcí. Uživatelé mohou přistupovat k překladači ChatGPT, provádět úpravy textu, zapojit se do programování ChatGPT a využívat gramatické kontroly a pomoc při psaní esejů.
  3. Přizpůsobitelné otázky: Uživatelé mají flexibilitu přizpůsobit své otázky na základě svých specifických potřeb. Mohou používat asistenta k interakci s obsahem na platformách sociálních médií, jako je Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn, ProductHunt, a také na aplikacích pro zasílání zpráv, jako je WhatsApp, Slack, Telegram a Facebook Messenger.
  4. Pomoc při čtení a psaní:  GPTPLUS  slouží jako cenný pomocník při čtení, shrnuje složité texty, uvádí klíčové body, vysvětluje kód a poskytuje překlady do různých jazyků. Kromě toho funguje jako užitečný pomocník při psaní, provádí kontroly gramatiky, přepisuje obsah, rozšiřuje text a dokonce generuje eseje.
  5. Vlastní šablony: Postranní panel podporuje vlastní šablony, které uživatelům umožňují klást jakoukoli otázku, kterou si přejí, na jakékoli webové stránce. Tato funkce zvyšuje její všestrannost a použitelnost v různých doménách.
  6. Uživatelsky přívětivé rozhraní: Používání GPTPLUS je přímočaré. Uživatelé jednoduše musí kliknout na tlačítko „Přidat“ v pravém horním rohu, vybrat si mezi režimem otázky nebo chatu, zadat text nebo vybrat obsah z webové stránky, v případě potřeby upravit otázku a odeslat, aby se vygeneroval požadovaný výstup.
  7. Zdarma a přístupný: Jednou z nejvýznamnějších výhod tohoto asistenta AI je, že je pro uživatele přístupný a bezplatný. Díky tomu je atraktivní volbou pro každého, kdo hledá spolehlivé služby založené na umělé inteligenci bez jakýchkoli nákladů.

Jak používat

Rozhraní GPTPLUS zůstává nezměněno bjb directory ale byly přidány některé funkce pro hladší zážitek. Chcete-li odemknout plný potenciál GPTPLUS, postupujte takto:

  1. Na základě vašeho denního používání prohlížeče klikněte na stránce na tlačítko „Pro Chrome“ nebo „Pro EDGE“.
  2. Kliknutím získáte a stáhnete rozšíření ChatsNow .
  3. Klikněte na ikonu fialové žárovky v bočním panelu, rozbalte boční panel a začněte jej používat.
  4. Vyberte požadovanou funkční sekci, zadejte požadavky do dialogového okna a klikněte na odeslat.

Nainstalujte si rozšíření  a připněte ho na lištu záložek vašeho prohlížeče, klikněte na tlačítko rozšíření nebo zkopírujte text z libovolné webové stránky, aby vám GPTPLUS rychle generoval, překládal, optimalizoval, vysvětloval a poskytoval další odpovědi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *