ućevlasnike o tome kako prodati kuće što je brže moguće

Izvršite male popravke

Počnimo s razgovorom o tome kako svoj dom učiniti privlačnijim potencijalnim kupcima. Na kraju krajeva, ljudi će biti spremniji da daju ponudu kada mogu biti uzbuđeni onim što vide kada obiđu vaš dom.

Većina vlasnika kuća ima barem nekoliko popravaka koje su odlagali. Na primjer, možda postoji pukotina u zidu ili postoje mrlje na vašem tepihu. Ovo je dobro vrijeme da popravite te stvari.

Imajte na umu da sitne popravke mogu pomoći da ostavite veliki utisak, pa čak i da povećate ukupnu vrijednost vašeg doma.

Prefarbajte eksterijer

Još jedno malo poboljšanje doma je da razmislite o dodavanju svježeg sloja boje na eksterijer vaše kuće. Ovo je zapravo mali trošak koji može značajno povećati privlačnost rubnika.

Nadogradite svoj pejzaž

Evo još jednog načina da povećate privlačnost rubnika i pomognete da ostavite veliki prvi utisak kada potencijalni kupci stignu u obilazak vašeg doma.

Imajte na umu da ne morate uložiti Liste faksa bogatstvo u nadogradnju svog pejzaža. Možda posadite nekoliko stabala, dodajte cvjetne kutije duž prednje strane kuće, zajedno sa grmom za dodatnu sigurnost, i naravno pobrinite se da vaš travnjak izgleda svježe pokošen i uredno.

Važno je shvatiti da su i najmanji detalji bitni kada kupci prvi put vide vaš dom.

Unajmite kompaniju za insceniranje

Liste faksa

Mnogi vlasnici kuća ne shvaćaju vrijednost unajmljivanja scenske kompanije kada pokušavaju prodati svoje domove. Ovo su profesionalci u industriji nekretnina koji su specijalizirani za zamjenu postojećeg namještaja privremenim namještajem kako bi uljepšali cjelokupnu estetiku.

Ovo je mala investicija koja se može dobro isplatiti.

Unajmite iskusnog agenta za nekretnine

Nije tajna da dobar agent za nekretnine 8 načina za promicanje razvoja i rasta zaposlenih  može pomoći u brzoj prodaji kuće. Na kraju krajeva, oni su izuzetno upoznati sa stambenim tržištem na kojem živite i razumiju kako odrediti cijenu svog doma i privući kupce.

Prodajte kompaniji koja kupuje kuće

Najbrži način da zaradite novac od svog doma je da ga prodate kompaniji koja je specijalizovana za plaćanje kuća u gotovini. Ovo eliminiše potrebu za popravkom, nećete morati da angažujete agenta za nekretnine ili pozornice, a nema nikakvih oicioni c phone number ranoepregovora. Također nema potrebe za popisima nekretnina. Proces je brz i jednostavan.

URB Chicago je odličan primjer kompanije koja kupuje kuće.

Vodič za k

Preseljenje može biti uzbudljivo, ali i stresno. Na sreću, ovi savjeti o tome kako prodati kuće pomoći će vam da ubrzate proces i učinite vam život malo lakšim.

Nastavite da skrolujete kako biste otkrili još sjajnih članaka na ovom blogu prepunih savjeta i savjeta o načinu života.

Liste faksa

počnite koristiti QuickBooks File Doctor

uickBooks greška 6000 77 znači da je datoteka vaše kompanije premještena u nedopušteni folder u QuickBooks. Sve vaše transakcije, uključujući internet bankovne […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *