Ο σωστός χρόνος για εντυπωσιακά εξατομικευμένα μηνύματα SMS

Ο σωστός χρόνος για Ανάλογα με τον τομέα δραστηριότητάς σας, οι προσφορές σας σε υποψήφιους πελάτες ή πελάτες δεν θα αποστέλλονται ταυτόχρονα . Ο νόμος προβλέπει σταθερές ώρες για την αποστολή των καμπανιών SMS: μεταξύ 8:00 π.μ. και 20:00 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή (εξαιρουμένων των επίσημων αργιών). Για ειδοποιήσεις SMS , αυτή η νομοθεσία δεν ισχύει.

Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά με μια εξατομικευμένη καμπάνια

Το 20% των SMS μάρκετινγκ αποστέλλεται μεταξύ 9:00 π.μ. και 11:00 π.μ. Με αυτόν τον τρόπο είναι βέβαιο ότι θα προσεγγίσετε και θα ενδιαφέρετε ένα πολύ ευρύ κοινό. Αυτές οι ώρες είναι ιδανικές εάν ο στόχος σας είναι ένας ενεργός πληθυσμός, για παράδειγμα. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να δημοσιεύσετε τις καλύτερες προσφορές σας !

Στις 9:30 π.μ.: «Καλή αρχή για τη μέρα; Ορίστε μερικά εξαιρετικά νέα: 50% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα μας μέχρι τις 25/12! ΣΤΟΠ ch. ht / chT3l -»

Tτις 11:00 π.μ.: «Ανακαλύψτε το καθημερινό μενού στο

Restaurant Blanc στην οδό Ειδικός επικεφαλής Bahnhofstrasse: ch . ht / jgG7x λίγη φρεσκάδα και πολλές γεύσεις στην ατζέντα!»

Εάν η προσφορά σας είναι μόνο επί τόπου, μπορείτε να προτείνετε απευθείας στους πιθανούς ενδιαφερόμενους να σας επισκεφτούν κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού τους διαλείμματος… Η τέλεια λύση για μια καμπάνια flash and punch.

Ειδικός επικεφαλής

Ο χρόνος αποστολής μιας καμπάνιας

SMS , εσωτερικής ή μάρκετινγκ, θα εξαρτηθεί προφανώς και από τον στόχο που πρέπει να επιτευχθεί . Εάν χρειάζεστε έμπνευση για τα μηνύματά σας, ρίξτε μια ματιά στα παραδείγματα Pro SMS !

Το τέλος της ημέρας: υπενθύμιση πληροφοριών και διασκεδαστικές δραστηριότητες
Για μηνύματα SMS στο τέλος της ημέρας , γύρω στις 6:00 μ.μ./7:30 μ.μ., συνιστάται να γνωρίζετε όσο το δυνατόν περισσότερο τον στόχο σας . Αυτές οι ώρες συχνά αφιερώνονται στον ελεύθερο χρόνο που είναι μια ευκαιρία για την επιχείρησή σας. Έτσι, θα μπορείτε να έχετε καλύτερες στατιστικές αποδόσεις στις καμπάνιες SMS σας.

Αυτή είναι μια τέλεια ευκαιρία να προσφέρετε έναν απλό και αποτελεσματικό ανταγωνισμό με το

SMS gamification . Θα προωθήσετε τα b2c fax προϊόντα σας ενώ θα διασκεδάσετε το κοινό-στόχο σας !

Στις 6 μ.μ.: «Τελειώστε τη μέρα σας με στυλ!» Προσπαθήστε να κερδίσετε το Σαββατοκύριακο σας για δύο σε ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων απαντώντας σε αυτό το ερωτηματολόγιο  ΣΤΟΠ ch. ht / chT3l -»

Για την εσωτερική επικοινωνία της εταιρείας σας

Tα μηνύματα στο τέλος της ημέρας αποτελούν Margin tombombarotra voafetra εξαιρετική υποστήριξη για την ενημέρωση των εργαζομένων σας και τη διατήρηση της επιχείρησής σας ζωντανή . Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε συγκεκριμένο λεξιλόγιο σύμφωνα με τις αξίες σας!

Στις 7 μ.μ.: «Σάρα, σε ευχαριστώ που παρευρέθηκες στην εβδομαδιαία συνάντησή σου. Τώρα θα βρείτε την αναφορά του στο intranet: ch. ht/hd0I. καλησπέρα.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *