Εξατομικευμένες βέλτιστες πρακτικές SMS: στόχευση, εξατομίκευση και χρονισμός

Εξατομικευμένες βέλτιστες Τα εξατομικευμένα SMS είναι ένα τρομερό όπλο όσον αφορά την επικοινωνία, τη διαφήμιση και το μάρκετινγκ. Ως απόδειξη, το 41,65%* όλων των SMS που στάλθηκαν το 2020 προέρχονται από καμπάνιες μάρκετινγκ που πραγματοποιήθηκαν από εταιρείες . Είτε μιλάμε για ρυθμό ανάγνωσης είτε για ποσοστό απομνημόνευσης, τα SMS παραμένουν στην κορυφή του καλαθιού των μέσων επικοινωνίας. Επιπλέον, δύο από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η προσαρμοστικότητα και η ακρίβεια στόχευσης .

Είτε πρόκειται για καμπάνια μάρκετινγκ

SMS είτε για εσωτερική επικοινωνία στην εταιρεία σας , το SMS είναι ένα μέσο επιλογής. Για να το χρησιμοποιήσετε στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, η SMSup, μια επαγγελματική πλατφόρμα αποστολής SMS, σας προσφέρει τις συμβουλές της για τέλεια στόχευση και επιτυχημένη εξατομίκευση της καμπάνιας SMS σας.

Βασικές αρχές μάρκετινγκ: στόχευση και εξατομικευμένα SMS

Η στόχευση των καμπανιών SMS είναι Αγοράστε Αριθμός κινητού τηλεφώνου το πρώτο βήμα που πρέπει να ακολουθήσετε. Ο καθορισμός του στόχου του μηνύματός σας είναι απαραίτητος. Ο στόχος της καμπάνιας σας μπορεί να είναι πληθυντικός! Μπορείτε να στοχεύσετε τους πελάτες σας καθώς και τους υποψήφιους πελάτες σας χάρη στα εξατομικευμένα SMS. Η καλή στόχευση θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα καλό εξατομικευμένο SMS μάρκετινγκ .

Αγοράστε Αριθμός κινητού τηλεφώνου

Κριτήρια για την επιλογή στόχου για την καμπάνια SMS σας

Η επιλογή ενός στόχου εξαρτάται από πολλά στοιχεία ειδικά τόσο για την εταιρεία όσο και για τα άτομα που στοχεύουν:

Τομέας δραστηριότητας της εταιρείας σας
Επιθυμητή κοινωνικο-επαγγελματική κατηγορία
Πρώτη επαφή ή όχι με τον στόχο
Τύπος προσφοράς που κοινοποιήθηκε
Καταναλωτικές συνήθειες του πληθυσμού-στόχου, για παράδειγμα το να γνωρίζετε εάν ο στόχος σας αγοράζει προϊόντα ή υπηρεσίες παρόμοια με τα δικά σας στο διαδίκτυο ή στο κατάστημα.
Αφού καθορίσετε όλα αυτά τα κριτήρια, θα έχετε μια πιο ακριβή ιδέα για τον στόχο σας. Στη συνέχεια θα μπορείτε να γράψετε και να εξατομικεύσετε το μήνυμά σας.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε εξατομίκευση για τα SMS σας;

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να απευθυνθείτε b2c fax απευθείας στις επαφές σας . Για παράδειγμα, μπορείτε να απευθυνθείτε στον στόχο σας απευθυνόμενοι σαν να τον είχατε μπροστά σας:

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λεξιλόγιο και ένα συγκεκριμένο λεξικό πεδίο , ώστε οι άνθρωποι να ταυτίζονται περισσότερο με την καμπάνια σας και να αισθάνονται ότι συμμετέχουν.

Η συμμετοχή του στόχου σας εξατομικεύοντας το μήνυμά σας είναι απαραίτητη

Πράγματι, ένα άτομο που αισθάνεται Hvad er formålet med menneskelige ressourcer i en virksomhed? ότι ανησυχεί για το θέμα του μηνύματός σας θα είναι πιο πιθανό να ενδιαφερθεί για αυτό και να ενεργήσει στη συνέχεια. Ένα άτομο που κατανοεί ότι μια επωνυμία γνωρίζει τους κωδικούς της θα μετατραπεί πολύ πιο εύκολα σε πελάτη.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *