Digitaalimarkkinoinnin alan päivitykset: maaliskuu 2023

Pysymme ajan tasalla alan tapahtumista, pidämme silmällä mitä tapahtuu seuraavaksi ja kokeilemme uusimpia työkaluja ja tekniikkaa. Tässä on luettelo uutisista, joita voit käyttää maaliskuussa.

Sisällysluettelo
Analyticsin päivitykset
Älä anna Googlen luoda GA4-omaisuutta puolestasi!
Looker Studio GA4 API-kiintiöongelmat
SEO päivitykset
ChatGPT for Schema (ja muut) käyttäminen
Google julkaisee helmikuun 2023 tuotearvostelupäivityksen
Maksulliset mediapäivitykset
Google lisää tehokkuutta parantavia kampanjoita koskevia vipuja
Tutkimukset osoittavat, että Google Adsin CPC- ja CPL-hinnat nousevat kaikilla toimialoilla
Microsoft Advertising julkistaa PrestaShop-kumppanuuden
LinkedIn Lead Gen -lomakkeet, jotka on esitäytetty työsähköpostiosoitteella

Analyticsin päivitykset

Älä anna Googlen luoda GA4-omaisuutta puolestasi!

menetät tilaisuuden arvioida tuloksia uudelleen ja varmistaa, että jotkin yleisimmät ominaisuudet on määritetty myös GA4:ssä.

Olet ehkä nähnyt tämän viestin, jos olet äskettäin kirjautunut Google Analyticsiin, tai olet saattanut saada sähköpostin, jossa kerrotaan samasta asiasta. Google alkaa automaattisesti luoda GA4-omaisuuksia sellaisten ihmisten puolesta, joilla on Universal Google Analytics -omaisuudet.

Kuvakaappaus 2023 03 03 klo 12.14.01
Suosittelemme painokkaasti, että et luota siihen, että Google tekee tämän puolestasi. GA4:ssä on joitain erittäin tehokkaita ominaisuuksia sinulle tärkeiden käyttäjien vuorovaikutusten seurantaan, mutta paljon on muuttunut tuntemastasi Google Analyticsista. Voidaan väittää, että automaattisesti luotu ominaisuus on molemmista maailmoista pahin. Jäät paitsi joitain tuttuja ominaisuuksia, jotka liittyvät tavoitteen tuloksiin, segmentteihin C-tason johtoryhmä ja muihin ominaisuuksiin, mutta jäät paitsi GA4:n hienoista ominaisuuksista. Suosittelemme, että valitset “Hallitse GA4-siirtoa”, kun näet yllä olevan viestin, ja poistat sen käytöstä seuraavassa näytössä:
Kuvakaappaus 2023 03 03 klo 12.15.30

C-tason johtoryhmä

Sen sijaan suosittelemmeettä harkitset tapahtumat, joita haluat seurata sivustollasi a käytät tätä

mahdollisuutena tarkastella vuorovaikutuksia, joiden pitäisi laskea tuloksiksi. Olemme auttaneet kymmeniä organisaatioita perustamaan ja oppimaan GA4:stä, ja keskustelemme mielellämme vaihtoehdoista kanssasi.

Muutama resurssi:

Analyticsmania-video, joka selittää automaattisesti luotujen omaisuuksien huonot puolet. Julius Fedorovicius Analytics-maniasta on yksi GA4:n suosikkiviranomaisistamme oman Nico Brooksimme lisäksi .
Google-artikkeli automaattisesti luoduista kiinteistöistä – sisältää linkin “opt out” -linkki.
Looker Studio GA4 API-kiintiöongelmat
Kojelaudan “kiintiövirhe” -virheet voivat rikkoa taulukot ja kaaviot kokonaan. Meillä on joitain ratkaisuja.

Monet ihmiset ovat nähneet kiintiövirheitä Looker Studion kojelaudoissa, kun he muodostavat yhteyden GA4:ään tietolähteenä. Tämä johtuu siitä, että Google otti käyttöön tiukat GA4-sovellusliittymärajoitukset marraskuussa. Valitettavasti tämä virhe johtaa kaavioiden ja taulukoiden rikkoutumiseen kokonaan.

Kuvakaappaus 2023 03 03 klo 17.14.24
Jos sinulla on kojelauta, joka muodostaa yhteyden GA4:ään, on hyvin mahdollista, että hallintapaneelisi käyttäjät ovat kohdanneet tämän ongelman. Kynnys, jonka olemme nähneet aiheuttavan eniten ongelmia, on “10 kyselyä sekunnissa” -raja. Jos hallitsemme kojelautaasi, voimme korjata tämän puolestasi. Jos ylläpidät omia Nutzen Sie WhatsApp in Ihrem Unternehmen kojelautaasi, tässä on muutamia vinkkejä:

Pidä GA4-widgetien, -taulukoiden america email list ja -kaavioiden määrä sivulla alle 10:ssä. Tämä tekee usein tempun.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *