Integracija će automatski uhvatiti sve dolazne pozive

Odlazne pozive, propuštene pozive, govornu poštu i tekstualne poruke i zabilježiti ih u hubspot kontakte, tvrtke, transakcije i karte. Personalizirani uvidi i odlazni dial-a-air pozivi automatski će povući podatke iz vašeg hubspot crm-a, uključujući kontakte, tvrtke, transakcije i karte. To će povećati učinkovitost odlaznih poziva korištenjem

Aircall-ovog dodatnog

Power Dialera i funkcije klikni za biranje. Tijek rada Izvršni popis razine C i izvješća automatiziraju naknadne e-poruke i druge zadatke nakon poziva. A možete izgraditi tijek rada hubspota na temelju informacija o pozivu. To će uštedjeti dragocjeno vrijeme i automatizirati cijeli proces nakon poziva i teksta. Smartflows smartflows pruža intuitivan način za izgradnju i upravljanje tokovima poziva.

Možete dodati widgete uključujući

Izvršni popis razine C

Zvučne poruke, govornu poštu, vremenska pravila i glazbu na čekanju kako biste stvorili bolje korisničko iskustvo za svoje klijente. Koristeći izvornu umjetnu narito ang mga dahilan na sumusuporta sa pahayag na ito inteligenciju u AirCallu za razgovornu inteligenciju. Možete jednostavno pregledavati prijepise  poziva i govorne pošte. Također možete iskoristiti uvjete praćenja u zapisima za izvođenje radnji kroz hubspot tijekove rada. Aircall i vanguard 86 — novozelandska agencija za digitalni marketing vanguard 86, ručno odabiremo svaki alat i tvrtku s kojom radimo kako bismo optimizirali naše procese. Kao agenciji za digitalni marketing s Novog Zelanda, logično je da budemo pioniri u digitalnim komunikacijama, što je Air Calling učinilo prirodnim izborom za nas.

Uz besprijekornu integraciju hubspota

Možemo koristiti Aircall za praćenje naših poziva, daljinsku suradnju i učinkovitu komunikaciju koristeći: Automatizirano bilježenje aero leads poziva Personalizirane uvide i odlazne pozive Tijek rada i izvješćivanje Inteligencija Streaming Inteligencija razgovora Kao strastveni korisnik AirCalla, započnite s AirCall hubspotom i možemo pomoći vašem poslovanju s procesom uključivanja i postavljanja. Kako biste brže pokrenuli praćenje poziva vašeg tima, kontaktirajte nas danas ili kliknite ispod da biste saznali više. Saznajte više o našem partnerstvu s aircall-om Naše partnerstvo s aircall-om dokaz je naše predanosti izvrsnosti i našeg uvjerenja u isporuku rješenja za rast tvrtkama koristeći najbolje alate u industriji.

 

Dušni mirBez obzira spavate li

Dušni mirBez obzira spavate li

Ova integracija ne samo da povećava fizičku sigurnost kampera, već također poboljšava ukupnu životnu udobnost i udobnost vaše mobilne kuće.u kamp-prikolici ili […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *