9 ekspertide nõuannet eduka veebipõhise vabakutselise ettevõtte käivitamiseks ja juhtimiseks

Internet loob kogu maailmas kasutajatele piiramatud võimalused ja vabakutseline töö tundub olevat üks põnevamaid asju, mida võrgus Ostke mobiiltelefoni numbri müügivihje teha. Vabakutseline tähendab olla iseseisev töötaja, kes teenib palka töökoha või ülesande alusel.

Arvestades füüsilisest isikust ettevõtjana tegutsemise eeliseid ning arvestades arvukaid vabakutseliste töökohti ja võimalusi veebis, kasvab nõudlus vabakutseliste töötajate järele erinevates tööstusharudes.

Selles postituses tahan teid aidata mõne asjatundliku näpunäidetega, kuidas alustada veebis vabakutselise tööga ning muuta see edukaks ja tulusaks ettevõtteks. Olenemata sellest, kas teil on mõned oskused juba olemas või peate oma oskusi veel arendama, võite olla edukas raske töö, tipptaseme ja visadusega.

Ekspertnäpunäited, mis aitavad teil veebis edukat vabakutselist ettevõtet luua.

 

1 – alusta ideest

Tänapäeval on digitaalmaailmas palju vabakutselisi ideid, mille hulgast valida, kuid kui olete juba konkreetse valdkonna ekspert, võiksite sellest vabakutselise ettevõtte arendada. Kahtlemata oleks see kõige lihtsam viis alustamiseks. Paljudel vabakutselistel oli tänapäeval 9–5 töökohta, kus nad arendasid oma oskusi ja läksid siis iseseisvalt välja ning alustasid samas valdkonnas vabakutselistena või nõustamisega. Peate lihtsalt mõtlema, milles olete hea ja mis teid huvitab. Näiteks kui olete loominguline ja mõnevõrra tehnikatundlik, võite kaaluda vabakutseliseks UX-disaineriks hakkamist. Või kui olete suurepärane kirjanik, võite olla vabakutseline blogija. Võimalusi on lõputult.

2 – omandage oskused

Olenemata sellest, kas asute täiesti uude tööstusharusse, liigute täiskohaga töölt vabakutseliseks või hakkate vabakutseliseks konsultandiks, on alati vaja omandada oskused, mis on vajalikud oma uues tulu teenivas tegevuses produktiivseks töötamiseks. Igas valdkonnas nõuavad vabakutselised töökohad alati tipptaset ja häid oskusi. Proovimiseks ja eksimiseks pole ruumi. Turu väljakutsetega toimetulemiseks on tungivalt soovitatav investeerida koolitustesse ja kursustesse.

3 – hankige tööriistad

Olenemata sellest, kas tegelete kasutajaliidese/UX-i kujundamise, veebisaitide loomise, kirjutamise või korrektuuri, logo kujundamise või mõne muu vabakutselise tegevusega, vajate tööriistu, mis võivad teie karjääri edendada. Tööriistad võimaldavad teil teostada ja tarnida õigeaegselt ja tõhusalt.

Igal vabakutselisel tööl on oma tööriistade komplekt . Mõned neist on tasuta ja teised nõuavad ühekordset või korduvat tasu. Professionaalina, kes soovib silma paista ja turul domineerida, on vajalike tööriistade litsentside ostmine parim valik, et vältida ressursipiiranguid, mis võivad põhjustada viivitusi tarnimisel ja kadu.

Olles võrgutöötaja, on enamik tööriistu, mida vajate, tarkvara ja personaalarvutid. Võimalik, et vajate mugavat kodukontori keskkonda Interneti püsiühendusega. Kuigi paljud saavad rannas töötamise visioonidest minema, ei saa rannaplats olema teie alaline töökeskkond.

4 – Looge ajaveebi

Üks viise oma veebiäri turundamiseks on teie ajaveeb . Blogi on lihtne veebisait, mis võimaldab teil pidevalt avaldada kasulikku teavet oma ettevõtte kohta. Vabakutselise töötajana peaksid mõned teie ajaveebi leheküljed olema:

  • Teie leht Minust
  • Iseloomustuste leht
  • Mõned teie hiljutised tööd
  • Võib-olla soovite lisada poe, et külastajad saaksid mõnda teie teost tellida
  • Lisage leht, mis võimaldab lugejatel teid palgata
  • Kontakti leht

Ostke mobiiltelefoni numbri müügivihje

Soovite oma veebisaidi ajaveebi jaotises pidevalt avaldada valdkonnateavet, et hoida oma lugejaid kursis. Kui teie ettevõte kasvab, avage end külalisautoritele, et luua oma ajaveebi jaoks rohkem sisuallikaid.

Mida rohkem kasulikke ja põhjalikumalt uuritud materjale oma ajaveebis avaldate, seda loomulikumat liiklust ja potentsiaalseid kliente otsimootorite kaudu meelitate. Samuti saate nähtavaks sotsiaalmeedia, kuna enamik teie lugejaid jagab teie artikleid sotsiaalmeedia platvormidel.

5 – Liituge vabakutseliste platvormidega

Netis on palju vabakutselisi tööplatvorme . Kuigi mõned neist platvormidest on nišikesksed, võite soovida levida ja luua oma kohaloleku nendest kõige aktiivsematel veebisaitidel.

Enne vabakutselise platvormiga liitumist peaksite uurima järgmisi valdkondi:

  • Kasutajate tagasiside ja ülevaated
  • Tasud ja tasud
  • Raha väljavõtmine
  • Kasutusmugavus
  • Tellimuse kassalehe teisendamine

Töökohtade veebisaitidel arenemiseks ja tähelepanu äratamiseks peate veenduma, et teie profiil on korralikult täidetud asjakohaste materjalidega, sealhulgas varasemate kogemuste, oskuste jms. Julgustage ka oma kliente andma teile positiivset tagasisidet, kuna see aitab teie üldist hinnangut anda, suurendades teie võimalus saada rohkem tööd.

6 – kirjutage raamatuid ja looge kursusi

Engine_Akyurt / Pixabay

Üks asi, mida eri tööstusharude eksperdid juhipositsioonide Sada shvatimo što je procjena kvalitete ülesehitamiseks ja säilitamiseks teevad, on see, et nad loovad oma kogukondadele kursusi ja kirjutavad raamatuid. Raamatuid võib kirjutada ja välja anda tasuta, kuid kursustel (paljudel juhtudel videokursused) on üldjuhul oma hind.

Kuigi kursused ja raamatud aitavad teil teenida rohkem tulu, aitavad need reklaamida ka teie vabakutselist ettevõtet ja ühendada teid rohkemate inimestega. Kui otsustate luua ajaveebi, võidakse teie raamatuid või videoid müüa teie veebisaidil või majutada lihtsalt e-raamatutele/videotele pühendatud platvormidel.

Ükskõik, kas kirjutate raamatut või kursust, peaks see keskenduma teie tegevustele ja aitama publikul probleeme lahendada.

7 – pakkuge klientidele tasuta teenuseid

Üks asi, mida ma soovitan, on see, et pakute oma klientidele, eriti esmakordsetele klientidele, tasuta teenuseid. See on suurepärane viis hea esmamulje loomiseks ja kindlasti tõmbab mõned neist uustulnukatest konksu.

Tasuta teenus on lihtsalt sööt. Veenduge, et annaksite nende rahulolu nimel endast parima. See määrab, kas nad tulevad teie käest tellima või mitte.

8 – korraldage ürituste ajal reklaame

Üks suurimaid turundustööriistu, mida brändid kasutavad, on üritused. Minu arvates peaksid kõik teenust või toodet turustavad inimesed kasutama avalikke üritusi. Vabakutselisena ärge istuge ja vaadake sündmuste ajal, nagu must reede, jõuluaeg jne.

Kasutage neid ülemaailmseid sündmusi ja langetage hindu või pakkuge oma turule midagi ainulaadset. On tõenäoline, et tellimusi tuleb rohkem, kuna inimesed püüavad ostlemise säästmiseks allahindlusi ja pakkumisi ära kasutada.

9 – Looge ostjate nimekiri

Üks ilusamaid asju, mida oma vabakutselise ettevõtte jaoks teha, on pidada oma ostjate nimekirja. Lihtsam on saada olemasolevat ostjat uuesti ostma kui uut ostjat kaasata. Teie ostjad on külastajad, kes on tõestanud oma kindlat ostujõudu. Nende poole saate alati pöörduda eripakkumiste ja soodustustega. On tõenäoline, et paljud neist vajutavad uuesti tellimisnuppu ja ostavad teilt rohkem.

Ostjate nimekirja täiendamiseks pakkuge aeg-ajalt tasuta teenuseid, mis hoiavad nende usaldust teie vastu soojana. Kui teie nimekiri kasvab, suureneb ka võimalus, et teie olemasoleval turul on pidevalt töökohti.

Järeldus

Edukaks vabakutseliseks saamiseks on vaja 1000 mobile phone numbers ainult sihikindlust, keskendumist, tipptaset ja järjekindlust. Kuigi see võtab aega, on teist oma valdkonnas edukas võrgutöötaja, enne kui arugi saad.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *