kuidas kasvatada oma turundusagentuuri üle

Kui käivitasite oma digitaalse turunduse agentuuri, võisite algselt püüda teenida 10 000 dollarit kuus korduvat tulu. Paljud turundajad saavutavad selle eesmärgi üsna kiiresti, kuid 10 000–20 000 dollari ulatuse suurendamine osutub keerulisemaks. Seven Figure Agencys on meie agentuuri juhendajad töötanud lugematute agentuuriomanikega, kes on selle 20 000 dollari suuruse tõkkega kokku puutunud. Oleme avastanud, et teie turundusagentuuri kasvatamine 20 000 dollarini kuus hõlmab teie tegevuse kiirendamist, klientide hankimist ja klientide hoidmist.

Muutke oma ärimudelit

Kui olete jõudnud tulude platoole, ei ole teie ärimudel tõenäoliselt pidevaks kasvuks loodud. Võimalik, et müüte valesid teenuseid valede hindadega, hoides potentsiaalseid kliente teid palkamast. Hinnake oma ärimudelit ja otsige valdkondi, mida parandada. Kui turustate praegu igat tüüpi ettevõtteid, kaaluge spetsialiseerumist mõnele nišile, näiteks Telefoninumbrite raamatukogu koduteenustele, meditsiinipraktikatele või advokaadibüroodele. Potentsiaalsed kliendid tunnevad end kindlamalt, kui palkavad agentuuri, mis keskendub nende tööstusele. Eelseadistatud pakettide pakkumine ja vähemalt 1000 dollari suuruse igakuise korduva tasu võtmine võib samuti teie tulusid suurendada. Kui teie nimekirjas on vaid 20 klienti, saavutate 20 000 dollari piiri ja säilitate kasvutrajektoori, et veelgi laieneda.

Olge klientide hankimisel ennetav

Kui agressiivne on teie klientide hankimise strateegia? Kui usaldate ainult soovitusi ja suust suhu, ei saa te tõenäoliselt kliente väga kiiresti. Isegi parimate jõupingutustega klientide hoidmiseks soovite oma kasvustrateegia raames meelitada iga kuu vähemalt paar uut klienti. Töötage oma klientide hankimise protsess ümber, et ennetavalt uusi kliente kaasata ja meelitada. Teate, kuidas oma klientidele uusi kliente hankida, seega kasutage samu strateegiaid oma ettevõtte turustamiseks. Võib-olla soovite kasutada selliseid taktikaid nagu: Sotsiaalmeedia turundus/Facebooki grupid Meiliturundus Juhtumiuuringute postitamine oma veebisaidile Kõnelemine tööstusega seotud konverentsidel

Telefoninumbrite raamatukogu

Looge tugev meeskond ja delegeerige ülesandeid

Kui soovite kasvada üle 20 000 dollari kuus , ei saa te kõike ise teha. Paljud agentuuride omanikud on suurepärased klientidele tippkvaliteediga teenuste pakkumisega, kuid neil on raskusi ülesannete delegeerimisega. Turundusagentuuri jätkusuutlikuks kasvatamiseks keskenduge oma ettevõtte tegevjuhiks olemisele ja igapäevaste ettevõtmistega c phone number tegeleva meeskonna loomisele. Saate keskenduda oma agentuuri kasvule ja klientide hankimisele, samal ajal kui usaldusväärne meeskond pakub teie olemasolevatele klientidele erakordseid teenuseid. Tugeva meeskonna loomine nõuab selliseid taktikaid nagu: Õigete inimeste värbamine igale ametikohale Uute töötajate kaasamine läbi põhjaliku sisseelamis- ja koolitusprotsessi Luua vastutuse diagramm, mis kirjeldab iga meeskonnaliikme kohustusi

Parandage oma liitumisprotsess

Teie kliendi liitumisprotsess ei tohiks jätta uutele klientidele kahtlust, et nad valisid õige agentuuri. Tõhus liitumine on klientide hoidmiseks ülioluline. Rääkige klientidega selgelt nende ootustest teie turundusteenuste suhtes. Aidake klientidel mõista, mida nad teie teenustest saavad, ajakava, mida nad võivad oodata, ja käegakatsutavaid tulemusi, mida അമിതമായ സേവനം നിങ്ങളുടെ ബിസിനസിനെ ദോഷകരമായി ബാധിക്കും teie strateegiad võivad tuua. Seejärel hoidke kliente edenemisaruannete, graafikute ja KPI-de kaudu kursis. See on eriti oluline kliendi esimestel kuudel teie agentuuris, kui ta alles hindab, kas teie teenused on väärt. Paljud agentuurid tormavad kliendi esimestel nädalatel tehniliste ülesannetega tegelema, suutmata tagada, et klient oleks samal lehel. Võtke aega, et uute klientidega põhjalikult suhelda, enne kui hakkate rakendama rohkem tehnilisi strateegiaid.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *