Използвайте анализ на данни и обратна

Така че последното нещо, което искате да направите, след като приключите с попълването на картата на пътуването на клиента, е да я оставите да събира прах. Всъщност вашата карта на пътуването на клиента трябва да се използва като инструмент за подобряване на вашия продукт или услуга, така че да можете да предлагате по-добро клиентско изживяване. За целта трябва да се уверите, че постоянно и последователно го тествате, актуализирате и подобрявате. Преглеждайте картата на пътуването на клиента на месечна или тримесечна база и преди и след внедряване на промени.  връзка от клиенти, за да идентифицирате всички пропуски и да откриете възможности, които могат да рационализират вашата карта.

 

Визуализирайте картата Ура!

Стигнахте до края на процеса на създаване на карта на пътуването на клиента, но трябва да знаете, че просто събирането на данни не е достатъчно. Трябва да можете да организирате цялата си информация по визуален начин. В края на краищата, вашата карта на пътуването на клиента е свързано с визуализиране на процеса на пътуване Купете услуга за масови SMS на клиента. Можете да визуализирате картата на пътуването на клиента с помощта на различни софтуери и инструменти като Google Sheets, LucidChart и други инструменти за диаграми. Но ако вие и вашият екип обичате повече да използвате инструменти, които могат да улеснят безпроблемното сътрудничество, тогава изборът на софтуер за сътрудничество може да бъде най-доброто ви решение.

Купете услуга за масови SMS

Търсите софтуер, който може да ви

Nомогне да организирате информация за клиентите и техните пътувания и също така да ви позволи да си сътрудничите с тях? Тогава special data powder имаме правилния инструмент за вас! Превъртете надолу, за да научите повече! Bit.ai: Най-добрият инструмент за картографиране на пътуването на клиента! Bit.ai е съвременна, базирана в облак платформа за управление на знания и сътрудничество по документи, която създавате, редактирате, организирате, управлявате и споделяте документи под един покрив. С Bit , можете да създадете множество работни пространства около вашите различни клиенти и клиенти, за да съхранявате и управлявате информация по ефективен и организиран начин. Bit ви позволява да създавате интелигентни документи, които поддържат интеграции с богата медия.

 

 Позволява ви да добавяте изображения,

Bръзки към PDF файлове, таблици, диаграми, презентации, таблици в Excel, графики, видеоклипове, GIF файлове и по същество всякакъв тип мултимедия към вашия документ. Всичко, което трябва да направите, е да bh lists добавите всяка уеб връзка в редактора на Bit и автоматично ще го превърне в жива визуална уеб връзка или ще вгради съдържание, което живее в документите на вашето работно място! Това означава, че вашата карта на пътуването на клиента може да бъде създадена в Google Sheets или Lucidchart или друг софтуер и можете лесно да ги вградите във вашия документ, за да може вашият екип да си сътрудничи. Bit също е отличен инструмент за мозъчна атака на идеи с вашия екип като негово реално Функцията за съвместна работа във времето ви позволява да работите едновременно с членовете на вашия екип върху Bit smart документ в реално време.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *